IMG_8261Spoedcursus volgen bij Verkeersschool Kennemer

Heb je geen zin om een lange tijd rijlessen te volgen voor je je praktijkexamen kan aanvragen? Of heb je om andere redenen haast bij het behalen van je rijbewijs? Dan biedt Verkeersschool Kennemer de ideale oplossing. Je kunt bij ons nu een spoedcursus volgen. Bij het volgen van een spoedcursus wordt je praktijkexamen van tevoren aangevraagd en worden al je lessen die je zijn geadviseerd vooruit gepland tot aan het examen. Dit zorgt er voor dat je binnen no-time in het bezit bent van je rijbewijs.

IMG_8280Voordat je examen kunt doen

Als je er voor kiest om een spoedcursus te volgen is het erg belangrijk dat je van te voren al je theorie examen hebt gehaald. Als dit niet het geval is kan je geen praktijkexamen doen, want als je je theorie examen niet hebt gehaald kan het praktijkexamen niet aangevraagd worden. Voor het volgen van een spoedcursus is het belangrijk dat je eerst een proefles volgt. Tijdens deze proefles kan de instructeur een inschatting maken om te kijken of een spoedcursus wel haalbaar voor je is. Niet iedere leerling heeft namelijk de aanleg om een spoedcursus te volgen.

Proefles aanvragen

Door middel van het onderstaand formulier kun je een proefles aanvragen bij Verkeersschool Kennemer. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Please wait...