IMG_8307Rijschool in Haarlem e.o.

Ben je op zoek naar een leuke, professionele maar ook betaalbare rijschool in Haarlem en omstreken? Dan ben je bij Verkeersschool Kennemer aan het juiste adres. Onze rijschool in Haarlem geeft al jarenlang rijles in Haarlem en omstreken. Wij kunnen ons dus echt een professionele, ervaren rijschool noemen. Wil je je autorijbewijs, motorrijbewijs of je bromfietsrijbewijs halen? Bij onze rijschool in Haarlem kan het allemaal. Wij werken met een instructiekaart waarop we al jouw vorderingen bijhouden, zo kun je dus op ieder gewenst moment kijken hoe je er voor staat.

IMG_8202De beste begeleiding van het begin tot aan het eind

Wanneer je er voor kiest om je rijopleiding bij onze rijschool in Haarlem te volgen. Ben je verzekerd van een geslaagde rijopleiding. Je kunt er bij onze rijschool in Haarlem voor kiezen om een auto,- motor,- of bromfietsrijopleiding te volgen. Bij onze rijschool in Haarlem krijg je de beste begeleiding van het begin tot aan het eind van je rijopleiding. Daarnaast krijgt iedere leerling bij ons een rijopleiding op maat aangeboden, want wij vinden het belangrijk om iedere leerling een pakket aan te bieden die bij hem/haar past. Kortom start je rijopleiding bij ons in Haarlem en ben je binnen no-time in het bezit van je rijbewijs.

Direct een proefles aanvragen

Wil je direct een proefles aanvragen bij onze rijschool in Haarlem? Dat kan door middel van het onderstaand invulformulier. Bij afname van een lespakket krijg je de proefles GRATIS van ons cadeau! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Please wait...