IMG_8296

Bromfietsrijles bij Verkeersschool Kennemer

Vanaf maart 2010 is het een feit. Het bromfiets praktijkexamen is ingevoerd. Je moet vanaf dat moment naast het behalen van het verplichte theoriecertificaat, ook een praktijkexamen afleggen bij het CBR. Verkeersschool Kennemer is vooral gespecialiseerd in het verzorgen van spoedopleidingen voor het praktijkgedeelte. Dat betekent dus  ‘s morgens beginnen met lessen en in de loop van de middag ga je op voor het praktijkexamen. Je kunt dan binnen 1 dag je praktijkgedeelte halen voor het bromfiets rijbewijs.

IMG_8317

Praktijkopleiding in het examengebied

Uiteraard krijg je rijles in het examengebied zodat je op en top bent voorbereid op je examen. Je bent ongeveer 4 uur bezig deze dag. Vanzelfsprekend met de nodige pauzes tussendoor. In de praktijk is gebleken dat dit goed te doen is voor de leerlingen. Ook is het mogelijk een gesplitste dagopleiding te volgen. Je hebt dan de 1e dag 2 uur rijles en de 2e dag 2 uur rijles + praktijkexamen. Haal je theorie al als je 15,5 jaar bent! Voordat je mag deelnemen aan het praktijkgedeelte moet je in bezit zijn van een theorie- certificaat. Vanaf 15 juni 2011 mag je je theorie certificaat al halen vanaf 15,5 jaar. Je hebt dan ruim de tijd voor je 16e verjaardag je theorie te halen.

Direct inschrijven voor een bromfietsopleiding

Wil je je direct inschrijven voor een bromfiets opleiding bij Verkeersschool Kennemer? Dat kan! Vul het onderstaand formulier in en zodra wij deze van je ontvangen hebben zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de inschrijving te bevestigen.

Please wait...