IMG_8261Autorijles bij Verkeersschool Kennemer

Bij onze rijschool is het doel van de rijopleiding om de nieuwe bestuurders zo snel mogelijk vaardig en zelfstandig te krijgen. Wij proberen door middel van doelgerichte oefeningen en opdrachten het “echte” rijden zo dicht mogelijk te benaderen. De verschillende onderwerpen van de lesstof worden zoveel mogelijk behandeld, waardoor je inzicht en vaardigheid aanleert in de onderdelen waar wij op dat moment mee bezig zijn. Mede door deze aanpak hebben wij een hoog slagingspercentage. Je wordt bij Verkeersschool Kennemer altijd begeleidt door een vaste, professionele instructeur.

IMG_8202De rijopleidingen bij Verkeersschool Kennemer

  1. De reguliere rijopleiding: Bij deze methode les je 1 à 2 uur per week. Nadeel is dat het vrij lang duurt voordat je rijvaardig bent. Voordeel: vriendelijk voor de portemonnee en natuurlijk kunnen wij de les afspraken afstemmen op je persoonlijke wensen.
  2. De versnelde rijopleiding: Dit is de meest gevraagde manier. Het doel blijft uiteraard hetzelfde: je rijvaardig krijgen. Alleen de periode waarin dit gebeurt verschilt van de spoedopleiding. Hier verdelen wij de lessen over ongeveer 10 weken. Voordeel is dat je minder druk ervaart en dat je meer tijd krijgt om het geleerde te verwerken.
  3. De spoedcursus: Hierbij word je examen van tevoren aangevraagd en worden al je lessen die je zijn geadviseerd vooruit gepland tot aan het examen.

Vraag nu een proefles aan bij Verkeersschool Kennemer

Wil je er achter komen of Verkeersschool Kennemer aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet? Vraag dan nu een vrijblijvende proefles bij ons aan en ervaar het zelf! Als je er voor kiest om een lespakket bij ons af te nemen krijg je de proefles GRATIS van ons cadeau! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Please wait...